keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Parit tuubihuivit


Tekaisin itselle tuubihuivin erilaisista jämäkeristä. Pitipä sitten tekaista myös joulupakettiin yksi huivi (ilman tehostevärejä). 

Nämä ovat käytössä todella kivat värivaihteluineen ja olivat suht nopeat tehdä. Ehkä nopeuden syynä oli myös minun innostukseni jämälankojen kulutukseen. Jotenkin työt, jossa värit vaihtuvat suht tiheään ja lankakerät hupenee nopeaan tahtiin sopivat minulle. 

Lankoina näissä on Novitan Nallea ja Pikku Siskoa, Wetterhoffin Sivillaa ja Dropsin Alpacaa. Puikot olivat peräti kokoa 4. Leveyttä huiveilla on n. 30 - 40 cm ja pituutta huiveille tuli n. 1,5. Elikkä n. 3 m huivia lähes yhdessä hujauksessa (minun mittapuulla). 

OIh, oli kyllä ihana työ ja uutta huivia pukkaa..

tosin hieman haasteellisempaa ja 'vaan' yhdestä väristä. 

Vilahtipa tuolla kuvissa muuten uusin väkerrys lapsille. Piti tekaista omillekkin lapsille jotain, kun joulupakettin tekaisin pampuloita ja pinnejä ;). Joulu on kutkuttavaa aikaa (vaikka se saumuri edelleen onkin rikki).

Iloisia komboja ja värikkäitä hetkiä teille toivoo,

Kipa.

8 kommenttia:

 1. Voi nää on kyllä kivat!! Mä tarvisin just tällasen kässän nyt. Nopean ja kivan neulottavan! Ahdistaa se keskeneräinen pipo, jota oon purkanut ja nelonut jo monta päivää...grrr... Mä taidankin kävästä tänään lankalaareillani :) Kivaa keskiviikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ehdottomasti puikoille jämähuivia. Näitä on näkynyt nyt monessa blogissa ja pakko oli saada omani. Joskus kuvittelee äkkiä tikuttavansa jotain pientä ja se sitten kestääkin iäisyyden (usein jää jopa 'ufoilemaan' lankakorille). Toivottavasti olet sittemmin saanut kuitenkin kokea iloa neulonnan saralla pipon äärellä tai jonkun muun työn. Iloa tulevalle viikolle <3

   Poista
 2. Ihanan väristä ja lämpöisen näköistä:) Niin kauniita huiveja olet tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kanneli! Nämä värit kyllä vievät kielen mennessään ;)

   Poista
 3. Näyttää ihanan lämpöisiltä ja pehmoisilta, tykkään tuosta mintusta etenkin ♥ Voi mitä jämäkeriä siulta löytyykään, miulla on vaan jotain kirkkaanpunaisia ja myrkynvihreitä seiskaveikkoja, mitkä ei todellakaan kutsu tarttumaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, minttu on ihana <3 Kiitos. Kyllähän nuo värit kuulostavat hyvälle (toisten jämät ovat herkumpia aina?). Ehdottomasti puikoille vaan :).

   Poista
 4. Oi kuinka herkullisen näköiset huivit.Varmasti lämpöiset ja mukavat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Oma huivini on kyllä päässyt lämmittämään jo monesti. Näitähän pitäisi saada kaikissa mahdollisissa väreissä ;)

   Poista