lauantai 1. marraskuuta 2014

Neulemekko tyttöselleEipä tiennyt nuori äiti tehdessään itselleen hametta, että tämä tulee jonain päivänä olemaan lapsenlapsensa yllä mekkona.

Villan värinen lanka on siis Novitan Nallea ja purattu anoppini hameesta. Mintunvihreä lanka on Novitan Pikkusiskoa ja harmaa lanka on Wetterhoffin Sivillaa. Nappi Viljamin Puodista.

Novitan ohjeella tein hetken tuota yläosaa, mutta eipä toiminut tuo ja aloin tekemään omasta päästä soveltaen. Helmaan nappasin Novitan Sukkalehdestä pitsireunan. Kyllä tää ihan toimiva mekko on ja ihanat värit <3.

Kuvaaminen tuntuu olevan kovin hankalaa.. ei yhtään tule sellasia kuvia kuin mielessä, mutta ehkäpä tämä harmaus on vain hieman kestettävä tai sitten hankittava jostain kuvaustaitoa ;). Ja neitonen malttoi pysyä paikallaan juuri sen aikaa, kun oma askarreltu TONTTU oli pääosassa.

Ei meillä yhtään joulutella vielä..

Entäs teillä? ;)

12 kommenttia:

 1. erittäin toimivan oloinen mekko.
  kai kirjoitit ohjeen itellesi varmuuden varalta, jos vaikka joskus vielä toista tämmöstä teet?
  enkä pistäisi pahakseni jos ne omat muistiinpanosi täälläkin julkaisisit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Ohjetta en kyllä rustannut, kun tekiessä epäilin suuresti mekon toimivuutta. Noh, ilmoittelen sinulle JOS joskus innostun tekemään toisen samanlaisen ja siihen ohjeen. Tämä on kyllä todella simppeli :)

   Poista
 2. Onpa suloinen mekko, kunpa itsekin osaisi soveltaa noita neuleohjeita, mutta eipäs taitais onnistua! Upeasti olet mekkoon yhdistänyt monenlaista pintaa ja lopputulos on sävyineen niin harmoninen. Hauska tonttu ;), meillä ei ole vielä joulujutut olleet mielessä, just kun selvittiin vasta noista muista juhlista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kyllähän se soveltaminen onnistuu, kun ei ole niin tarkka lopputuloksesta ;). Se on aika jännää puuhaa ja vaatii ainakin minulta sellaista heittäytymistä, että syteen tai saveen..eikä aina onnistu. Meillä joulutellaan jo suht tasaisella teholla, mutta meillä loppuu jouluttelu ehkä astetta aikasemmin kuin monilla muilla. Hyvä kun uuden vuoden aaton maltan vielä pitää joulukoristeet paikoillaan enkä viskaa niitä säilöön :D

   Poista
 3. Voi kyllä olet taitava. Aivan ihana mekko ja minäkin tykkään kovasti väreistä:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Värit osuivat kyllä tällä kertaa nappiin,.. ainakin äidin mielestä ;)

   Poista
 4. Ihana mekko ja niin kauniit sävyt! Sulla on kyllä silmää erilaisten pintojen yhdistelemiselle! Ja sun kuvissa on aina taikaa ja tunnelmaa, olkoonkin välillä vähän harmaa kuvaussää, niin ei se sun kuvien fiilistä haittaa! Ihanat kuvat tälläkin kertaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) hahahha, vai taikaa? sinähän vallan mahdottomaksi alat <3 .

   Poista