lauantai 14. helmikuuta 2015

Vauvalle viltti

Halusin meitin tulevalle pienoiselle päiväpeitoksi mustavalkoisen ruutupeiton.

En jaksanut tehdä päiväpeittoa, hyvä kun edes sain aikaseksi tämän viltin.

Uutta puhtia löytyi kummasti,
 kun löysin Halpa Hallista juurikin sen sävyistä vihreää lankaa, kuin olin ajatellut.

Langat: musta ja valkoinen Novitan Kaislaa,
vihreä Schachenmayr select Violenaa.
Koukku oli peräti 4 mm
ja mallia vilkuilin Täällä.

Huvittaa immeiset, kun arvuuttelevat sukupuolta. Ihan tulee blogista kuulemma mieleen, että tulee poika. Hmm.. mitähän arvuuttelijat olisivat meinanneet esikoiselle mammalta tilaamastani sinisävyisestä peitosta. Moni luuli, että meille on tulossa poika ja tyttöhän se sieltä tuli. Minä nyt en vain ole niitä ihmisiä, jotka väen väkisin on tunkemassa tyttösille pinkkiä, vaikka siitä tykkäänkin, joskus jopa Rrrrakastan (riippuu mielentilasta) :)

Ystäväni sanoja lainatakseni sanoisin:

' Kuka sitä nyt kolmatta tyttöä arvais?'

Ollos pienoinen kumpi vain, mutta olisithan terve.
 Kaikkea pientä on ollut matkan varrella ja se on suurin toiveeni. 
Terve Elämän ihme ♥.

14 kommenttia:

 1. Kerrassaa IHANA viltti! Ja tuo vihreä, nams! Tuo kyllä sopii kummalle vain, ajattele, pikkuinen vaaleanpunainen nyytti vihreäreunaisessa peitossa, tai pieni mustavalkoinen (luulen ettei ainakaan vaaleansininen?;) ) nyytti vvihreäreunaisessa peitossa, uusi pöllöbody päällä. ;) . Oijjettä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ystäväiseni <3 . Joo, ihan tässä on alkanut kutkuttaa virkata vielä VAALEANPUNAISTA vihreän kaveriksi. Sopeis kyllä kerrassaan mainiosti. Ja ei, mahdollisesti vaaleansinistä ei täällä pahemmin tulla näkemään, mutta eipä tuosta ole syntynyt mitään kompleksia. Kaikkia värejä kummalle vaan, kunhan vaate noin muuten on kiva :). Ja pöllöbody.... tulisi jo postista <3

   Poista
 2. Ihana viltti! Vihreä väri on niin raikas! :) Sopii ehdottomasti molemmille, on hän sitten she or he :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 . Kevät jo mielessä, kun puuvillaa virkkasin.

   Poista
 3. Ihanan pirteä vihreä reunus :)

  VastaaPoista
 4. Sitähän me kaikki toivotaan ♥ Tosi kaunis viltti, tyylikäs ja monikäyttöinen! Itse kyllä pojan jälkeen jotenkin olen tyttöä odottavalla kannalla ja siihen malliin ommellutkin ( en edes tiennyt tykkääväni pinkistä niin kovin ;) ). Mutta lopulta se on kyllä ihan sama, kyllä toinen poika olisi ihan yhtä tervetullut ja "tyttövaatteetkin" varmasti uuden kodin löytäisivät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hengessä mukana olosta <3. Välillä meinaa mennä ihan yöunet, kun kuuntelee omaa oloaan ja miettii, että onhan kaikki hyvin :D (normaalit ihmiset nukkuis yöllä)..

   Pinkki ja vaaleanpunainen ovat ihanat värit, mutta eivät mitenkään pakollisia . Meillä on likoilta niin paljon pinkkiä jo ennestään, että vähän pitäisi mahdolliselle tyttövauvalle asenteellisia vaatteita saadakkin. Vaikka mikäs sen enempää asennetta kantajaltaan vaatiikaan, kuin pinkki ;)

   Poista
 5. On kaunis peitto ja värit on ihanat. Hyvä tuo vihreän sävy mustan ja valkoisen kanssa. Minustakin sopii kummalle vaan, tytölle tai pojalle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Kyllä tuolla peitolla köllii ihan kumpi vaan minunkin mielestä. Ja kesällä tuossa vasta onkin vihreällä nurmikolla kiva köllötellä <3

   Poista
 6. Ihastuttava peitto! Nämä,graafiset neulotut kuviot ovat niin hienoja! Kumpa vain saisi itsekin aikaiseksi tartuttua puikkoihin, ommellen tulee valmista niin paljon nopeampaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. En osaa kirjovirkkausta, joten tein paloista. Mielessä kyllä on ollut opetella kirjovirkkauksen saloja :). Ommellen tulee paljon nopeampaa, mutta itse nautin enemmän langoilla leikkimisestä. Vaikka kyllä minä ihan ompeluunkin koukuttunutkin olen ! Pitääpi käydä taas vastavierailulla joku päivä, sinulla on ihana blogi!

   Poista
 7. Ihana ja ihan parhaat väritkin!

  VastaaPoista