lauantai 7. helmikuuta 2015

Jämäsukat nro 9

Eihän sitä koskaan tiedä

.. jos vaikka poika syntyis täysin vastoin isosiskojen tilausta. 

Tyttöä on tilattu !

(äiti toivoo, että vauva syntyis turvallisesti ja olis terve)

Helposti unisex-vaatteet näyttävät poikamaisille, mutta pitipä tikuttaa ihan oikeasti poikamaiset sukat. Meillä tytöillä on kyllä näitä värejä käytössä, mutta jotenkin nämä nyt vain näyttävät silmiini enemmän poikamaisille kuin unisex-sukille. Noh, näille löytyy varmasti joka tapauksessa käyttöä, vaikka ei sitten meidän taloudessa. Nurkissa on aika läjä prinsessaisia sukkia, mutta mieleni tekisi tikuttaa vielä yhdet tulevalle pienokaiselle ja vieläpä jotain pitsistä.

 Epätietoisuus on kyllä aikas kutkuttavaa.

6 kommenttia:

 1. Mie olen ite vaistonnu kumpaa odotan joka kerta. Poikien aikaan nääs oksensin melkein loppuun asti ja tytön aikaan en sitten kertaakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotus on ollut oikeastaan ihan samanlainen kuin edellisetkin ja masu saman mallinen. Kaikki minun mitat ovat lähes samoja, kuin edellisissä odotuksissa, joten vaikea ainakaan niiden perusteella on mitään sanoa. Mutta syntyyhän sitä jonkin sortin aavistus aina matkan varrella.. :)

   Poista
 2. Kivat värit sukissa! Mulla jostain syystä jämälangat on aina jotain kummallisia värejä niin, että niitä on vaikea yhdistellä. Ovat syystäkin jääneet käyttämättä! :D

  Mä en olis kyllä pystynyt koko raskauden ajan arvuuttelemaan kumpaa odotin. Uteliaisuus oli niin kova, että ultrassa oli pakko kysyä :D Nostan kyllä hattua, jos jaksaapi odottaa. Onhan se jännempää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toisten jämät ovat aina paaaaljon kivempia!

   Elenasta tiedettiin kumpi tulee ja sekin oli kyllä super kivaa, kun ei tarvinnut pähkäillä ostosten kanssa :)

   Poista
 3. Ihanat sukat ja kauniit kuvat! <3

  VastaaPoista