perjantai 25. heinäkuuta 2014

Pikamekko häihinSiskonlapsi vihittiin viime viikonloppuna ja edeltävänä päivänä sain päähäni kyhätä helppo-kaavalla mekon neitoselle. Eurokankaan palalaarista napattua kimaltelevaa juhlavaa kangasta, vuoriksi puuvillaa omista varastoista sekäTiimarin satiininauhaa. Ja hyvä tuli..Neito aivan rrrrrakasti mekkoa.

Päivän edetessä kuumuus yltyi ja esipesemätön kangas sai neitosta vaivaavan nokkosihottuman yltymään, tietysti helle teki myös osansa. Isäntä pääsi mammalaan hengaamaan lasten kanssa häiden ajaksi, sillä neitosen olosta tuli sietämätön.

Mekkokin meinasi vähän niin kuin purkaantua kesken häiden, sillä en ollut ommellut satiininauhaa tuohon kujaan mitenkään kiinni. HAH!

Olivatko häät ihan katastrofi meidän osalta?

Ei tietenkään. 
Nautin yksin häistä luonnollisesti enemmän kuin lapsia paimentaessa. Mies ja lapset tekivät jätskin syönti enkkoja mammalassa ja piirsivät prinsessoja. Ja minä kun olen tälläinen oudoista asioista huumoria repivä, niin en edes osannut hävetä moista episodia ja neidon kiukuttelun lakattua sain mekonkin äkkiä taas reeraan.

(Onnea N <3 M 
Ja kiitokset ihanista häistä!)

Aurinkoisin terkuin,
Kipa.

P.s. Tervetuloa uudet lukijat harvaan joukkoomme <3

6 kommenttia:

  1. Nää sun tekeleet on vaan niin ihanan inspiroivia! Ehkä kun nää helteet vähän helpottaa ni malttaa itsekin istahtaa ompelukoneen ääreen :)

    VastaaPoista
  2. Mekko on ihana! Ja onpahan muisteltavaa juhlista, paljon enemmän varmasti, kuin suunnitelmien mukaan sujuneista kekkereistä :)

    VastaaPoista
  3. Kiitokset teille kommenteista, piristää aina rutkasti. <3 Ehkä talvella minulla on aikaa niihin enemmän vastailla jokaiseen erikseen, mutta tuntuu näin kesällä aika kiirivän huimaa vauhtia ja onneksi kaikkeen muuhun kuin koneiluun :). Kuitenkin, yritän ryhdistäytyä jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista