lauantai 27. kesäkuuta 2015

Pientä pihalla.

Jotain pientä rojektia ulkosalla. 
Kaikkea olis mielessä, mutta lähes jokaiseen juttuun tarttisin miehekkeen apua.
Tätä haahuilijaa on uhkarohkeaa laittaa sirkkelille.

Mutta pikkusen on jotain hääritty sentäs, muutamasta jutusta räpsyt.

Hiljaa hyvä tulee?

Kiitos isälleni upeista puuhyllyistä (viirinauhaa tekis mieli tuonne väsätä).
Sopivat upeasti meidän terassille katoksen alle.

Vuorokauteen lisää tunteja pliis..

7 kommenttia:

 1. Ooo, oot saanu mansikkamaan!! Satoa odotellessa. <3 :) sama homma, miehekkeen voimakkaita käsiä tarvis useinkin ja niitä kun ei ole useinkaan saatavilla niin hommat seisoo. Tässä yks päivä tartuin lapioon itte kun kauan haaveiltua puskapenkkiä ei vain ilmestynyt. Nyt on komea rivi koivuangervoja. :D mutta sirkkeliin en kyllä koskis. :P

  VastaaPoista
 2. Niin ja nuo hyllyt, ne on mageet!

  VastaaPoista
 3. Mansikkamaa on viime vuodelta. Pistokkaista vaan laajennettiin. Satoa odotellessa tosiaan. Jos isäntä tekis jonkun häkkyrän päälle ja verkkoa niin ei naakat vie satoa. Koivuangervot on kivoja. Tai kaikki angervot on. Riippuu tietysti paikasta sillä taitavat olla aika ripeitä kasvamaan.. :).

  VastaaPoista
 4. Ihanat hyllyt! Allekirjoitan toivomuksen lisätunneista ja miehen apukäsistä puutöissä. Osaisi kai sitä itsekin, jos alkaisi vaan opettelemaan. Tosin luulen, että sormia olisi vähän vähemmän sen jälkeen. Ei hyvä ajatus minun osalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siskoni käyttää sirkkeliäkin niin taitavasti, että ihan alkaisi kutkuttaa itsekkin kokeilla. Mutta...... ehkä minunkin kohdallani se kuitenkin on kannattavaa kiertää koko kone kaukaa. :)

   Poista
 5. Sulla on kyllä aina niin kauniita kuvia täällä, että :) ja muuten sulle on haaste mun blogissa :) http://pakkoneulootikonarkea.blogspot.fi/2015/07/liebster-award-haaste-osa-1.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Heltsu <3 . Vastailen haasteeseen seuraavassa postauksessa :)

   Poista