tiistai 14. huhtikuuta 2015

EN !!


..sanoo hän ja tömistää jalkaansa lattiaan. 

EN EN EN.

En .

EN.

Se on äidin mielestä ihan kiva HUPPARI, mutta tyttönen ..

EI voi sietää HUPPUJA !! 

No hetken pideltyään paitaa, ei tahdo riisua retaletta, joten eiköhän se huppukin siellä selässä kiiku ilman sen suurempia ongelmia. Tätä en kyllä tarjoa kiireisinä aamuina. Hupparia onkin marinoitu kaapissa jo pitkän aikaa ja hihatkin alkavat olla pian liian lyhyet. Enköhän muutaman kerran vielä taistele tämän neitosen päälle, ennen kuin laitamme tämän odottamaan pikkusiskoa, joka taas RRRrrakastaa huppuja (ota näistä selvää).

Kankaat ja vetskari anopilta, resori muistaakseni Käpyseltä (?).

Meinasi käydä kämmi vetskarin kanssa, joten laitoin Karhu-neidille rusetin. Ihan kivasti se tuohon passaa ja saattaapi jopa olla kivempi noin kuin ilman. :)

10 kommenttia:

 1. Ihastuttava huppari ja rusetti on mahdottoman kaunis:-) . Meidänkin pikkumies ei oikein tykkää kans hupusta, varsinkin kun puetaan ulkovaatteita päälle. Silloin se on erityisesti edessä:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) . Meillä Veronikalle kelpaa kaikki bling bling ja pertsat, mutta kaikki siltä väliltä tökkii :D . Ja nuorempi neitonen, Elena, kelpuuttaa kaikki taskulliset ja hupulliset vaatteet. Onneksi vielä ei kovia kiukutteluja ole ollut hänen kanssaan vatteista. Toki minä olen myöskin oppinut joustamaan ;).

   Poista
 2. Valtavan suloinen huppari.! Ja ihanat korvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora . Tämä huppari oli neitosen tilaama, sillä hän halusi korvat, mutta ei sitten hoksannut että huppu kuulu u samaan kauppaan.

   Poista
 3. Iiihana! Meillä jumppikset on inhokkilistalla, vaikka itse niitä haluaisin pojalle pukea. Tylsää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että meilläkin ne joutuisi inhokki-listalle, jos tämä mama vaan joskus sais ees aikaseksi sellaisia tehdä :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Katja ja ihana kuulla sinusta pitkästä aikaa <3

   Poista
 5. Tuo ensimmäisen kuvan asento kertoo niin paljon :) Ihana huppari ja rusetti sopii siihen mainiosti. Onneksi näiden pienten mieli muuttuu aika nopsaan ja inhokista saattaakin tulla suosikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahahha. Niinpä! Tämä on kerran ollut jo pesun jälkeen päällä, joten toivo elää.. pikkusiskolla kuitenkin se huppu pitää olla ja etenkin taskut, joten hän tätä sitten viimeistään käyttänee :)

   Poista