sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Lohta ja laguunia -sukatNe ovat unisukat 
Novitan Rose Mohairista ja neulottu kakkosen puikoilla. 
Malli Jonna Hietalan Kerällä kirjasta (omasi voit tilata vaikkapa täältä ). Langat sain viime jouluna kummitytöltäni lahjaksi, värivalinta osunut ihan nappiin. Miten voikaan yksi vuotias tuntea kummin maun noin hyvin ;) ?

Sulavaa raidoitusta (prässäyskin tuottanut omansa) ja värien vaihtoa, 
helppoa ja silti pientä jujuakin matkalla. 
Itse rakastan tätä kirjaa ja näitä uutukaisia sukkiani myös. Vaikka jatkossa teen kantapään kuten olen aina ennenkin tehnyt, elikkä kavennukset joka kierroksella. (Enkä muuten tälläkään kertaa ihan ilman variaatioita tikuttanut, kuten varmasti kirjan omaavat huomaavat. Paha tapa tehdä aina toisin kuin ohjeessa lukee :) )

Täällä ollaan ahkeroitu lähinnä maalaten tulevaa autotallia ja aika hyvin on tuottanut tulosta, vaan eipä vieläkään taida urakka lakata. Siispä ahkeroikaamme..huhui!

Iloisiin näkemisiin,
Kipa.

10 kommenttia:

 1. Minä kans haluan kokeilla tuota ohjetta. Kirja löytyy kotoa ja tykkään isosti siitä kans! :) kauniit värit langoissa ja sopii hyvin yhteen.

  VastaaPoista
 2. Tulipa ihanat pehmosukat ja niin herkullisen väriset! Näyttää ihan sulta :) Mulla on tuo kirja lainassa kirjastosta. Vielä en ole aloittanut mitään, mutta montaa ohjetta ihastellut.

  VastaaPoista
 3. Voi miten kauniit...tykkään juuri tuosta, että olet kutonut ne vastaväreistä...:)

  VastaaPoista
 4. Kiitokset teille kaikille <3 . Ohjetta kannattaa kokeilla, mikäli yhtään tykkää raidoista. Huippu kivaa ja varioitavissa vaikka mihin :). Itse toivoisin tekeväni joku päivä samaisesta kirjasta sen lasten helpon neulepaidan. Vaikutti otsikon mukaiselle työlle, joten aivotonta meininkiä tähän taloon kiitos. ;).

  VastaaPoista
 5. Hei wau mikä ylläri oli löytää tänne taas:)!!! Tosi hienot sukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun löysit tänne <3 On pitänyt ja pitänyt vastata sun meiliin, mutta aina vaan jää aloittamisen tasolle. Pläähkistä. Jos syksyyn mennessä sais vastatuksi ;D

   Poista
  2. Juu ei mitään kiirettä ;) Tälleen kesäaikaan varsinkin on muutakin tekemistä kun sisällä koneen vieressä istuskelu =) Mukavia kesäpäiviä toivottelen<3

   Poista